| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Osama bin Ramzani

|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:57 pm Post subject: Prasa Zagraniczna |
|
|
Tutaj będą umieszczane reklamy gazet za granicznych wartych polecenia. _________________ Wielki Mułła Ajatullah Osama bin Ramzani
Last edited by Osama bin Ramzani on Tue Sep 19, 2006 7:01 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:30 am Post subject: |
|
|
Ja chciałabym zaproponować "Goniec Cyberyjski", jest to informator traktujący z humorem informacje z Cyberii, Krainy Wielkiego Księstwa Solardii.
Oto adres http://valtaria.solardia.ush.pl/gazeta
Pozdrawiam  |
|
| Back to top |
|
 |
Franciszek Józef II
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:59 am Post subject: |
|
|
A propos Cyberii - oprócz drobnych niedociągnięć (głównie literówek), jej historia, muszę przyznać, jest dobrym źródłem dla wszystkich zagłębiających się w historię v-świata . Jako że Austro-Węgry mają dwie konstytucje i w związku z wakacjami istnieją pewne niedobory w kadrach, chciałbym się zapytać, jak Wasza Ekscelencja godzi funkcję Ministra Kultury z Księżną Cyberii?  _________________ (-) Franciscus Iosephus II,
Imperator Austriae et Rex Hungariae |
|
| Back to top |
|
 |
Aisahah R.E

|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:39 am Post subject: |
|
|
JCKW Franciszku Józefie!
Prosiłabym o nie insunuowanie niczego co nie jest prawdą bo nasza MNKiS nie jest Księżną Cyberii bo to są dwie inne osoby. Minister poleciła tylko obywatelom Sułtanatu gazetę zagraniczną wartą przeczytania - równie dobrze ja mogłabym polecić gazetę z A-W.
Ps.
Upominam wszystkich, że tylko Sułtanowi przysługuje prawo polecania prasy zagranicznej, a komentarze w tym temacie będą kasowane!
z poważaniem
Sułtan Aisahah Ramzani al-Ekonoglu I /-/
Sułtanat Al Rajn _________________ Aisahah Ramzani al-Ekonoglu |
|
| Back to top |
|
 |
Franciszek Józef II
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:20 pm Post subject: |
|
|
No cóż... Wobec tego przepraszam, wydawało mi się. Ufam, że nie wpłynie to negatywnie na niewątpliwie dobre stosunki między naszymi państwami i jeszcze raz przepraszam. _________________ (-) Franciscus Iosephus II,
Imperator Austriae et Rex Hungariae |
|
| Back to top |
|
 |
|